Ruud Broekhuizen

Over mij

Ik ben een schrijver en dichter die graag op het podium staat. Want een tekst is pas echt af als het wordt voorgedragen.

Als ik voordraag zoek ik het contact met het publiek en kan ik mijn luisteraars meenemen in mijn verhalen. Want zo zie ik mijn poëzie, het zijn verhalen. Soms klein en breekbaar, soms weer bombastisch en theatraal. Maar ze zijn altijd de persoonlijke weergave van mijn blik op de wereld, en hoe ik in deze wereld acteer.

In 2020 ubliceerde ik mijn bundel Een Lege Plek. De bundel zag het licht in de vorm van een avondvullend theaterprogramma dat dezelfde titel draagt. Dit jaar zag mijn tweede theaterprogramma het licht: Het Draad. Een programma waarin ik zoek naar het antwoord wat nu eigenlijk vrijheid is.

In het programma vertel ik verhalen, zijn er natuurlijk poezie- en spoken word voordrachten maar ook muziek en video. Het theaterprogramma is daarom precies geworden wat ik had gehoopt: een avond waarin ik de mensen weet te raken, te ontroeren en aan het denken weet te zetten door middel van mooie teksten.
Wat is er mooier dan dat?

Kijk rustig rond op mijn site. En als je meer informatie wilt hebben over mijn theaterprogramma, mijn bundel, of vind je het leuk als ik een huiskameroptreden bij jou thuis kom doen, neem dan contact met mij op.
Misschien tot snel

Contact

Wil je in contact komen of wil je eens informeren naar de mogelijkheid voor een gedicht, een optreden in het theater, een huiskameroptreden of een poëziecursus…

RUUD BROEKHUIZEN

GOUDA